Askartelufoorumilla tehdään heinäkuussa ALBUMIA. Omani aloitin jo helatorstaina Siilinjärvellä, jossa Villakeiju järjesti askartelutapaamisen. Rei'ittelin siis BIA:lla muutamia sivuja ja meinasin saada BIA-kuumeen cool. Onneksi järki voitti, enkä vielä ole sellaista hankkinut; voi olla, että jos käytettynä sellainen sopuhintaan kohdalle sattuu, se on menoa... Eihän se rei'itys ihan putkeen mennyt, mutta papereilla sai peitettyä virheet!


Tarkoituksena on tehdä jokaisesta lapsestani kaksi aukeamaa, jossa on toisella sivulla vähän tekstiä ja toisella kuva/kuvia. Yhden sivun tulettekin näkemään myöhemmin erään toisen haasteen kohdallasmiley. Ajattelin, että jos saisi tehdyksi muutaman vuoden päästä sitten uuden ja taas sitten muutaman vuoden päästä. Voisi vaikka sitten koota jokaiselle omansa kun aikuistuvat... saa, nähdä kuinka käy! Tässä vielä kurkistus sisään:


Sivut koetin koristella/päällystää jokaiselle lapselle "itsensä näköisiksi"; koristeita on tarkoitus lisätä, kunhan kirjoittelen ja lisään kuvat.

EDIT* Tässä yksi sivu lisää näytille: