1269_Moller_kampanjbild.jpg

Meillä testattiin siis Möllerin pikkukaloja ja tulokset eivät olleet niin hyviä; vain yksi viidestä lapsesta piti niiden mausta. Tämä lapsi on 12-vuotias ja hän käyttää nyt näitä säännöllisesti. Itse maistoin myös näitä, koska minua kiinnosti, röyhtäyttävätkö nämä kalalle, kuten kaikki muut kokeilemani omega-3 tuotteet. Ja kyllähän ne röyhtäykset tästäkin tuli ja koska en pidä kalan mausta, en käytä tuotetta enää...

Lisäksi täytyy sanoa, että kalojen irroittaminen pakkauksesta ei meinannut onnistua kunnolla; aina osa jäi kiinni foliopakkaukseen.

Olen siis mukana Buzzador-toiminnassa, jossa saan testattavakseni erilaisia tuotteita tai palveluja. Minun tulee testata tuotetta sekä kertoa ja jakaa mahdollisesti näytteitä tutuille ja ystäville. Voin itse vaikuttaa siihen, mitä tuotteita testaan ilmoittautumalla kiinnostaviin kutsuihin. Joskus tosin käy niin, että vaikka ilmoittaudun, en kuitenkaan pääse mukaan, koska ilmoittautujia on niin paljon. Lopuksi aina täytetään kysely, jossa kysytään tuotteesta ja buzzauksen sujumisesta sekä kampanjan aikana tehdään salamaraportteja. Nyt varsinkin bloggaajille on ollut paljon kampanjoita, joten uusia buzzadoreja kaivataan! Jos haluat liittyä, laita minulle s-postia minna.oksman@elisanet.fi niin laitan sinulle linkin ;)